Just shine!

Bio, Crueltyfree und CO2 Neutral Icons Let's get your skin glowing!

Tijdschrift voor een stralende huid

100% biologische, absoluut onzinvrije superfoods voor de huid: goed voor jou en je planeet

Donatieactie voor Internationale Vrouwendag

We doneren €1 per bestelling aan het Women on the Run-initiatief van de VN-vluchtelingenorganisatie. De huidige situatie in Oekraïne bewijst hoe snel vluchten het laatste redmiddel kan worden om uit een zorgwekkende situatie te ontsnappen.

Ingrediënt van de week: Spirulina

Het gerucht gaat dat je algen kunt eten. Maar wist je ook dat algen werken tegen onzuiverheden? Spirulina-poeder is de superheld in actie tegen puistjes en mee-eters!

Oliereiniging voor alle huidtypes

Heb je ooit gehoord van de zogenaamde oliereinigingsmethode? Een heerlijk zachte manier om vuil van je huid te verwijderen en te hydrateren. Voor een natuurlijk stralende en gezonde teint!

Zo kom je je haar gezond de zomer door

Voelt uw haar in de zomer en vooral na het zwemmen, als stro aan en verliest het zijn glans? We vertellen je hoe je voor, tijdens en na je vakantie voor je haar moet zorgen en hoe je het gezond kunt houden!

Ingrediënt van de week: kamille

Kamille is al eeuwenlang het huismiddeltje tegen veel kwaaltjes. De kalmerende en antibacteriële werking kan zowel van buitenaf als van binnenuit helpen als thee en heeft een heilzame werking op ons lichaam en geest.

Ingrediënt van de week: Karanja olie

Karanja-olie beschermt de huid op zonnige dagen en maakt deze bijzonder soepel. Het voorziet de huidbarrière van waardevolle lipiden en zorgt voor veel hydrataie. Maar weet je ook waar het vandaan komt?

Maak je huid zomerklaar

De temperaturen gaan langzaam maar zeker omhoog. Het badseizoen en de vakantietijd naderen en we kunnen eindelijk weer meer lucht en zon op onze huid laten.

Onze favorieten

-10% Voucher voor jou!

Nieuwsbrief achtergrondafbeelding

− Nieuwsbrief −

Oh hey!

Wij zijn Pure Skin Food en willen jouw huid laten stralen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang
10% op uw volgende bestelling!

Door je te abonneren op de nieuwsbrief, ga je ermee akkoord dat we je gegevens verwerken in overeenstemming met ons privacybeleid.