Over ons

Een wereld die het waard is om in te leven, waarin duurzame, gezonde, biologische & dierproefvrije producten de norm zijn - dat is onze visie!

Daarom ontwikkelen en produceren we de visionaire producten die we zelf willen. We beleven de veranderingen die we nodig achten om de toekomst de moeite waard te maken.

Onze producten zijn bedoeld voor iedereen die naast een gezonde, effectieve huidverzorging ook een duurzamere, groenere wereld wil.

Effectieve natuurlijke cosmetica zonder compromis

Mogelijk kankerverwekkende ingrediënten, microplastics, palmolie, aluminium, petroleum, ... Hoe moeilijk is het om altijd te weten te komen over individuele ingrediënten, of ze schadelijk kunnen zijn voor onze gezondheid of het milieu?

Daar hebben we genoeg van en zetten daarmee een nieuwe standaard in natuurcosmetica:

We gebruiken alleen 100% gecertificeerde biologische, natuurlijke, puur plantaardige, effectieve ingrediënten voor onze producten. Zonder uitzondering! Daar kun je zeker van zijn!

Onze producten worden liefdevol met de hand gemaakt in onze fabriek in het prachtige zuidoosten van Stiermarken. Voor de verpakking kiezen we voor glazen flesjes en potjes. Gebruik ze opnieuw (we hebben ideeën voor deze hier ) of recyclen hen, want de middelen zijn waardevol. Wist je dat glas voor altijd kan worden hergebruikt zonder een downcycling-effect?

Voor onze buitenverpakking hebben we gekozen voor gerecycled karton. Al onze labels zijn veganistisch en onze verzending is plasticvrij. Heeft u al kennis gemaakt met onze mooie verzenddozen, die u zonder plakband kunt sluiten en ook kunt gebruiken voor retourzendingen? Ja, daar zijn we ook trots op.

Mocht u vragen, ideeën, feedback of suggesties voor ons hebben, dan zien wij uw bericht graag tegemoet. Schrijf ons alstublieft op office@pureskinfood.de

Je kunt feedback over onze producten direct in de winkel achterlaten onder de producten als productbeoordeling. We streven ernaar om onze producten voortdurend te verbeteren en te ontwikkelen. Daarom is uw mening erg waardevol voor ons. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om het te doen!

Lisa, Nici, Anita, Claudia & het hele PURE SKIN FOOD-team