Over ons

Een wereld die het waard is om in te leven, waarin duurzame, gezonde, biologische en cruelty free producten de norm zijn - dat is onze visie!

Daarom ontwikkelen en produceren we de visionaire producten die we voor onszelf willen. Wij leven de verandering voor waarvan wij geloven dat die nodig is om de toekomst leefbaar te maken.

Onze producten zijn ontworpen voor iedereen die, naast gezonde, effectieve huidverzorging, ook een duurzamere, groene wereld wil.

Effectieve natuurlijke cosmetica zonder compromissen

Ingrediënten die mogelijk kankerverwekkend zijn, microplastics, palmolie, aluminium, aardolie... Hoe vervelend is het om voortdurend informatie in te winnen over afzonderlijke ingrediënten en of ze schadelijk kunnen zijn voor onze gezondheid of het milieu?

Wij hebben hier genoeg van en zetten daarom een nieuwe standaard in natuurlijke cosmetica:

Wij gebruiken alleen 100% gecertificeerde biologische, natuurlijke, puur plantaardige, effectieve ingrediënten voor onze producten. Zonder uitzondering! Daar kun je zeker van zijn!

Wij kiezen glazen flessen en potten voor de verpakking. Hergebruik ze alsjeblieft zelf (we hebben hier ideeën voor hier) of recycle ze, want grondstoffen zijn kostbaar. Wist je dat glas eindeloos hergebruikt kan worden zonder downcycling-effect?

We hebben gerecycled karton gekozen voor onze buitenverpakking. Al onze etiketten zijn vegan en onze verzending is plasticvrij. Heb je onze geweldige verzenddozen al gezien, die kunnen worden afgesloten zonder plakband en die ook kunnen worden gebruikt voor retourzendingen? Ja, daar zijn we ook trots op.

Als je vragen, ideeën, feedback of suggesties voor ons hebt, horen we dat graag. Schrijf ons op office@pureskinfood.de

Je kunt feedback over onze producten direct op de website achterlaten onder de producten als een productbeoordeling. Wij proberen onze producten voortdurend te verbeteren en verder te ontwikkelen. Jouw mening is daarom erg waardevol voor ons. Bedankt dat je de tijd neemt om dit te doen!

Jouw PURE SKIN FOOD-team