De applicatie

Das Bio-Layering-System: Cleanse - Spray - Shine - Repeat

Onze producten bevatten alleen de beste, 100% gecertificeerde biologische ingrediënten. Hier vindt u gegarandeerd geen nutteloze vulstoffen en geen onnodige, synthetische chemicaliën. Ons unieke bio-laagsysteem stelt ons zelfs in staat om emulgatoren en conserveermiddelen achterwege te laten, want in plaats van vet en water in een pot te mengen zoals bij een crème, doen we het gewoon direct op de huid. We kunnen u dus verse biologische cosmetica van de hoogste zuiverheid aanbieden en u kunt ze individueel gebruiken volgens de behoeften van uw huid. En als pluspunt is er ook nog een heerlijk ontspannend verzorgingsritueel.

Cleanse - Spray - Shine - Repeat

En zo laten we jou stralen in 4 stappen:

  1. Reinigen : gebruik de reinigingsolie voor het verwijderen van make-up en reiniging. Was hiervoor snel je gezicht met water, masseer in Cleansing Oil, laat het even intrekken en was het daarna af met een washandje. Gebruik hiervoor lauw water. Water dat te heet is, zal vocht van je huid verwijderen.
  2. Spray : Strooi een paar streepjes Toning Moisturizer op je gezicht.
  3. Shinne : Breng 3-4 druppels schoonheidsolie aan op uw vingertoppen, masseer het in uw huid en straal!
  4. Herhaal : Herhaal deze routine 's ochtends en' s avonds.

Onze insidertips en multitaskingmogelijkheden

Als de huid erg droog is, kunt u de olie tijdens het reinigen eenvoudig met een reinigingspad afvegen. Het is beter om hier te veel schoonmaken te vermijden. Daarnaast kun je voor de nachtverzorging meer gezichtsolie gebruiken zodat je huid zich 's nachts goed kan regenereren.

Als je per ongeluk te veel schoonheidsolie genomen hebt , kun je het ook gebruiken voor de verzorging van je nagels, de punten van je haar of voor droge delen van het lichaam.

De Cleansing Oil is ook ideaal als scheerolie voor een snelle scheerbeurt van de benen of de bikinilijn. Daarna is de huid echt goed verzorgd en niet een beetje droog!

De Toning Moisturizers zijn echte helden in de zomer. Zet de fles gewoon in de koelkast voor een speciale frisheid. Voor een snelle verfrissing op warme dagen heeft hij een vast plekje in onze handtas.

De toner is ook ideaal als bodymist of haarverfrisser. De Calming Chamomile-variëteit is een goed middel tegen geïrriteerde of jeukende hoofdhuid.

Calming Chamomile en Rock Rose - Lavender toners ook ten zeerste aanbevelen als ontspannende kussenspray of kamerspray.