Borstgezondheid: zelfmassage voor vroege detectie van knobbeltjes

Borstgezondheid: zelfmassage voor vroege detectie van knobbeltjes

Borstkanker is nog steeds de belangrijkste doodsoorzaak door kanker bij vrouwen. De kans op genezing is echter groot als knobbeltjes in een vroeg stadium worden ontdekt. Ontdek hoe je veranderingen in het weefsel kunt opsporen met een verzachtende borstmassage.

Icoon

Met 17,5% is borstkanker de belangrijkste doodsoorzaak door kanker bij vrouwen. Borstkanker is goed te genezen als het vroeg wordt ontdekt: het overlevingspercentage hangt voornamelijk af van het stadium waarin het wordt ontdekt en hoe agressief de kankercellen zijn. Als de tumor gelokaliseerd is, kan ongeveer 90 procent van de getroffen vrouwen worden genezen.

Naast regelmatige controles helpt zelfmassage ons om veranderingen in het weefsel op te merken en knobbeltjes in een vroeg stadium te identificeren, wat een belangrijke bijdrage levert aan de gezondheid van de borsten.

Massages stimuleren het metabolisme, dat in de Chinese volksgeneeskunde (TCM) als essentieel wordt beschouwd voor de gezondheid van de borsten, naast lymfedrainage. Zachte, cirkelvormige bewegingen in de richting van het sleutelbeen en de oksel helpen verstopping in het lymfevocht tegen te gaan. Dit bevordert de doorbloeding van huid en weefsel, waardoor de huidcellen beter van voedingsstoffen worden voorzien.

Onze nieuwe borstmassageolie bevat voedende en ontgiftende ingrediënten zoals arganolie, druivenpitolie of passievruchtolie. De oliën bevatten veel antioxidanten die de tekenen van huidveroudering tegengaan en de elasticiteit behouden. De natuurlijke mix van actieve ingrediënten gemaakt van effectieve oliën voorziet de huid van extra vocht . Bij regelmatig gebruik heeft Boobs Oil een regenererend , verstevigend effect en versterkt het het bindweefsel . De warme, sensuele geur van echt vanille-extract en gemberolie heeft een weldadig effect op lichaam en geest, en maakt het de perfecte metgezel voor heerlijke zelfzorg- of partnermassages.

Alle borsten zijn mooi!

We willen het bewustzijn van ons eigen lichaam vergroten, meer aandacht vragen voor borstgezondheid en vrouwen overtuigen van het belang van borstkankerpreventie. (Zelf)massages zijn hiervoor essentieel. Regelmatige medische onderzoeken mogen echter in geen geval worden verwaarloosd.

In samenwerking met het Oostenrijkse borstkankerprogramma wordt bij elke bestelling van onze Boobsolie een groene armband meegeleverd om je eraan te herinneren dat je je regelmatig moet laten controleren.

Instructies voor zelfmassage van de borst

Masseer voor het beste resultaat direct na het baden of douchen, wanneer je huid en handen nog warm zijn:

  1. Verwarm eerst wat olie tussen je handpalmen
  2. Verdeel de olie in cirkelvormige bewegingen over de borst en het decolleté
  3. Masseer nu zachtjes de borsten. Oefen een beetje druk uit om de lymfestroom te stimuleren - maar het moet goed voelen en niet oncomfortabel of pijnlijk zijn
  4. Verspreid de olie naar de sleutelbeenderen en oksels, dat is de richting waarin de lymfe beweegt

Naast het voorzorgsaspect versterkt regelmatige (zelf)massage je bewustzijn en kun je een diepere relatie met je lichaam opbouwen - win-win!

Wij raden daarbij aan

-10% Voucher voor jou!

Nieuwsbrief achtergrondafbeelding

− Nieuwsbrief −

Oh hey!

Wij zijn Pure Skin Food en willen jouw huid laten stralen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang
10% op uw volgende bestelling!

Door je te abonneren op de nieuwsbrief, ga je ermee akkoord dat we je gegevens verwerken in overeenstemming met ons privacybeleid.