Maak je huid zomerklaar

Maak je huid zomerklaar

De temperaturen gaan langzaam maar zeker omhoog. Het badseizoen en de vakantietijd naderen en we kunnen eindelijk weer meer lucht en zon op onze huid laten.

Icoon

Na wat aanvoelt als 14 maanden winter, is het geen wonder dat onze huid een beetje verwaarloosd aanvoelt en ons bijna verblindt met de niet-bestaande kleur.

Voordat je voor het eerst naar het toilet gaat of voordat je op vakantie gaat, is het tijd om een beetje moeite te doen en je huid voor te bereiden op de zomer. Hier zijn onze tips!

Vaarwel droge huid

Met de bodymousse of lichaamsolie behoren droge huidplekken op ellebogen en knieën tot het verleden. Ook na het baden (in de zon) is het goed om het te gebruiken om de huid te verzorgen zodat deze niet weer uitdroogt.

Onze insidertip: je kunt Gorgeous Hair Oil op vakantie gebruiken voor droge haarpunten. Het zeewater of chloorwater in het zwembad is ook erg belastend voor ons haar.

Scrub voor een egale teint

Dankzij superfood peeling worden dode huidcellen verwijderd. De frisse, gladde huid wordt gelijkmatiger en langer bruin. Je kunt het ook gebruiken voor ruwe delen van het lichaam die wat meer aandacht verdienen, zoals voeten, ellebogen, handen, etc. Ruwe & droge plekken worden later in de zon niet egaal gebruind zoals de rest van de huid. Dit kan leiden tot ongelijkmatige vlekken...

Altijd daar in de zomer

De toner Kalmerende Kamille ! Waarom? Omdat het de redding is in zoveel situaties: als after sun spray kalmeert het de huid direct, 's ochtends en tussendoor zorgt het voor verfrissing voor gezicht en lichaam en ook als milde aftershave beschermt het de vers geschoren huid tegen lelijke rode puistjes .

Een zeer lichte gezichtsolie zoals de Beauty Oil voor de jonge en gecombineerde huid of de Liquid Gold Beauty Oil is meestal voldoende bij hoge temperaturen.

Weg met het vuil

Ken je het gevoel als je in de zomer lang op pad bent geweest en helemaal plakkerig en bezweet thuiskomt? Alsof het vuil aan je bleef plakken? Neem een snelle douche en reinig je gezicht, we raden de oliereinigingsmethode met Cleansing & Detox Oil van harte aan voor een diepe reiniging van de poriën.

Voel jij je al klaar voor de vakantie? Als het aan ons ligt, kan de zomer komen!

Wij raden daarbij aan