Zo krijg je je mooie, volle wenkbrauwen terug

Zo krijg je je mooie, volle wenkbrauwen terug

Helaas gaat van dun naar vol niet van de ene op de andere dag. Maar we weten iets dat je zal helpen om natuurlijk onderscheidende wenkbrauwen terug te krijgen!

Icoon

De musthave 2017: volle wenkbrauwen

Lange tijd hebben we ze dun geplukt of zelfs helemaal verwijderd en vervangen door een lijn - onze wenkbrauwen. Maar nu gaat de trend de andere kant op. Natuurlijk volle, opvallende wenkbrauwen zijn trendy. Hoe voller hoe beter.

Iedereen die al jaren zijn wenkbrauwen epileert, kent het probleem. Wenkbrauwen groeien niet van de ene op de andere dag zoals we zouden willen. Helaas helemaal niet. Ze groeien onregelmatig en zeker niet in de vorm die we ons voorstellen. Nieuwe schoonheidstrends zoals microblading en wenkbrauwimplantaten laten zien hoe ver velen zouden gaan voor perfecte wenkbrauwen. Maar is het het waard?

Verfijnde wenkbrauwen

We hebben een eenvoudigere, meer kosteneffectieve oplossing: Lush Eyebrows Oil , die de haargroei stimuleert en tegelijkertijd het haar voedt en voedt. Natuurlijk tovert het niet van de ene op de andere dag de perfecte wenkbrauwen op je gezicht, maar met een beetje geduld komt het doelwit in zicht. Gewoon 's morgens en' s avonds de rol op de wenkbrauwzone aanbrengen en zachtjes inmasseren. Mannen kunnen de olie trouwens ook als baardolie gebruiken.

Als je denkt dat er weinig hoop is voor je wenkbrauwen, wees dan voorlopig niet ontmoedigd. Voordat je aan dure behandelmethoden denkt, probeer de natuurlijke, zachte manier met de biologische, veganistische wenkbrauwolie .

Wij raden daarbij aan