Holistisch duurzaam

Handmade with Love

De kwaliteit van onze producten & duurzaamheid staan bij ons voorop! Deze 2 factoren zijn erg belangrijk voor ons en beïnvloeden elke beslissing die we nemen, omdat we er geen compromissen op sluiten!

Trouwens, al onze producten worden liefdevol en zorgvuldig vervaardigd in onze fabriek in Stiermarken, Oostenrijk.

100% bio & fair

Ons hele assortiment is gemaakt van 100% gecertificeerde biologische ingrediënten en de producten zijn biologisch gecertificeerd door de Austria Bio Garantie . Zo vermijden we niet alleen gifstoffen zoals residuen van bestrijdingsmiddelen in onze cosmetica, maar promoten we ook de biologische landbouw wereldwijd.

Waar mogelijk vertrouwen we op eerlijke productie en eerlijke handel. Zo worden al onze accessoires gemaakt in een inclusieve werkplaats in Cusco, Peru, waar dove vrouwen worden opgeleid tot kleermaker. Ze krijgen een vaste baan, een opleiding en een eerlijk loon aangeboden.

100% vegan & dierproefvrij

Onze producten zijn allemaal veganistisch - van de inhoud tot het etiket! Dierlijke stoffen horen naar onze mening niet thuis in cosmetica. Wie wil zijn gezicht insmeren met collageen verkregen uit vissen- of varkenshuid? Helaas weten maar heel weinig mensen wat er achter cosmetische ingrediënten schuilgaat. Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken! Wij vertrouwen 100% op plantkracht! En zelfs de labellijm (ja, die bevat bijna altijd dierlijke caseïne) en de drukinkten zijn vegan.

Vanzelfsprekend voeren wij geen dierproeven uit. Dierproeven zijn ook verboden voor cosmetica in de EU. Grote bedrijven vinden nog steeds mazen in de wet om dierproeven voort te zetten, wat we erg jammer vinden. We testen onze cosmetica op onszelf en op vrienden.

Duurzaam omdat we ook aan morgen denken

Niet alleen is de inhoud 100% biologisch, ook onze verpakkingen zijn duurzaam:

  • We gebruiken recyclebare glazen flessen die je ook kunt hergebruiken. Hier vind je suggesties hoe je de flessen een mooi 2e leven kunt geven.
  • De labels bestaan uit een snel afbreekbare eco-folie.
  • De dozen zijn gemaakt van gerecycled karton en worden gemaakt in Oostenrijk.
  • Bij leveringen maken we gebruik van gerecycled, plasticvrij verpakkingsmateriaal en klimaatneutrale verzending.

Ja, u ziet het: wij zijn duurzame idealisten en maken alleen producten die aan onze eigen hoge eisen voldoen. Wij zouden het leuk vinden als je dit enthousiasme voor duurzame, biologische & vegan producten met ons deelt!