Ingrediënt van de week: cactusvijgzaadolie

Ingrediënt van de week: cactusvijgzaadolie

Als een droge huid iets zou kunnen wensen, zou het cactusvijgzaadolie zijn! Als geen andere verzorgingsolie helpt het de huid om meer vocht op te slaan en maakt het fluweelzacht.

Icoon

De kroon op de oliën

Waarom cactusvijgzaadolie een van de duurste, luxueuze oliën van allemaal is, heeft twee zeer goede, zeer plausibele redenen:

1. de ongelooflijk complexe productie en

2. Het unieke effectieve effect als natuurlijk anti-verouderingsmiddel

Zoals de naam al doet vermoeden, wordt deze olie gewonnen uit de pitten van cactusvijgen. Iedereen die ooit zelf een cactusvijg heeft geplukt, kan raden dat alleen het oogsten van de cactusvruchten een beetje lastig is. De vruchten kunnen maar één keer per jaar worden geoogst. Voor een liter olie is één ton cactusvijgen nodig. Voor de productie moeten de kleine korrels van de pulp worden gescheiden, schoongemaakt en gedroogd. Pas dan vindt de mechanische koude persing plaats.

De anti-aging insidertip

Waardevolle, virgin cactusvijgzaadolie bevat een veelvoud aan actieve ingrediënten die de huid aanvullen, er jeugdig en mollig uit laten zien en een nobele glans geven. Het laat de huid fluweelzacht en onvergelijkbaar aanvoelen. Geloof ons: als je het een keer hebt geprobeerd, wil je het niet meer missen en zul je het moeilijk vinden om met minder genoegen te nemen.

De mix van vitamines en het enorm hoge gehalte aan onverzadigde vetzuren maken de olie tot een volledig natuurlijk, zeer effectief anti-aging complex. Cactusvijgzaadolie is ook rijk aan tocoferolen, antioxidanten, chlorofyl en scoort met de volgende effecten:

  • celvernieuwing wordt versneld
  • rimpels worden verminderd en rimpels worden voorkomen
  • versterkt de lipidenbescherming van de huid
  • vermindert donkere kringen en pigmentvlekken
  • intens hydraterend
  • helpt de huid om meer vocht vast te houden
  • Verbetert zichtbaar de huidstructuur op lange termijn

Zoals je daar al kunt zien, is de olie een speciale traktatie voor de droge, extreem droge en rijpere huid, maar ook alle andere huidtypes zijn blij met de voedingsrijke verzorging.

Het is vooral belangrijk om aandacht te besteden aan hoge kwaliteit, want met zo'n dure olie wordt deze ook vaak vervalst en verdund. Veel goedkopere cactusvijgbloesemolie of cactusvijgenmaceraat hebben helaas niet het gewenste effect. We hebben ook lang gezocht totdat we een olie vonden van de kwaliteit die we wilden. De cactusvijgzaadolie die gebruikt wordt voor onze Liquid Gold Beauty Oil wordt voorzichtig koud geperst zodat de ingrediënten niet verloren gaan tijdens het persen en natuurlijk vertrouwen we ook op biologische kwaliteit.

Voor ons Liquid Gold Well-Aging Intensive Serum hebben we de cactusvijgzaadolie verrijkt met magnolia-extract en arganolie. Magnolia-extract zorgt ook voor een egale teint en vermindert pigmentatiestoornissen. Het oliezuur in arganolie zorgt ervoor dat de actieve ingrediënten tot in de diepere huidlagen doordringen en beter worden opgenomen.

Wij raden daarbij aan