Ingrediënt van de week: ginkgo bladpoeder

Ingrediënt van de week: ginkgo bladpoeder

De kickstarter voor de huidstofwisseling - ginkgopoeder helpt je huid om een heldere en stralende teint te krijgen!

Icoon

Ginkgo-bladpoeder (Ginkgo Biloba-bladpoeder)

Het fijne groene poeder van ginkgobladeren heeft een regulerende werking op het immuunsysteem en stimuleert de stofwisseling van de huid. Hierdoor kunnen ontstekingen sneller genezen en een onzuivere huid of een gemengde huid zijn natuurlijke balans terugkrijgen. In het verhelderende en helende superfoodmasker voor de onzuivere en gemengde huid van PURE SKIN FOOD zorgt ginkgobladpoeder, in harmonie met andere voedings- en werkstofrijke ingrediënten, voor een egale, zuivere teint.

Belangrijke biologisch actieve componenten van het mooie, waaiervormige blad:

  • Flavonoïden zijn plantaardige kleurstoffen, waarvan er tot nu toe meer dan 30 zijn gevonden in ginkgo. Ze werken als antioxidanten en als opruimers van vrije radicalen.
  • De terpeenlactonen ginkgolide en bilobalide zijn chemische structuren die alleen in de ginkgoboom voorkomen. Ze verminderen de groepering van bloedplaatjes en bevorderen zo de bloedcirculatie. Een verbeterde microcirculatie in de haarvaten verhoogt ook de toevoer van voedingsstoffen naar de huid en de afvoer van stofwisselingsproducten.

Ginkgo-bladpoeder voedt de huid op verschillende niveaus - het:

  • heeft ontstekingsremmende en antimicrobiële effecten,
  • heeft een regulerende werking op het immuunsysteem van de huid,
  • verlicht allergische reacties van de huid,
  • versterkt de bloedvaten en verhoogt hun elasticiteit,
  • verbetert de microcirculatie en het metabolisme van de huid,
  • gaat de vorming van oedeem tegen.

De balancerende en versterkende werking van ginkgopoeder helpt je huid om een heldere en stralende teint te krijgen en verhoogt op lange termijn de weerstand tegen omgevingsinvloeden.

Veel wetenschappelijke studies over de biologische activiteit van ginkgo gaan ook in op de positieve invloed ervan op symptomen van verschillende vormen van dementie, zoals geheugenstoornissen, slechte concentratie, hoofdpijn of duizeligheid. In dit verband wordt ook ginkgo onderzocht als bron van actieve ingrediënten voor de behandeling van de ziekte van Alzheimer.

Zit in de volgende PURE SKIN FOOD-producten:

  • Groen superfoodmasker voor de onzuivere en gecombineerde huid

Wij raden daarbij aan

-10% Voucher voor jou!

Nieuwsbrief achtergrondafbeelding

− Nieuwsbrief −

Oh hey!

Wij zijn Pure Skin Food en willen jouw huid laten stralen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang
10% op uw volgende bestelling!

Door je te abonneren op de nieuwsbrief, ga je ermee akkoord dat we je gegevens verwerken in overeenstemming met ons privacybeleid.