Verzorgingssysteem voor laagjes: de 10 voordelen voor je huid

Verzorgingssysteem voor laagjes: de 10 voordelen voor je huid

Waarom je biologische gezichtsolie en het laagjesverzorgingssysteem zou moeten gebruiken in plaats van crème en welke 10 voordelen het je huid oplevert!

Icoon

Olie in je gezicht! Crèmes versus gezichtsolie

Crèmes bestaan uit vet en water. Maar ze hebben emulgatoren nodig om te kunnen combineren en ook conserveermiddelen zodat de ziektekiemen en bacteriën niet meteen los gaan groeien in de crème. Deze stoffen brengen echter ook de natuurlijke huidflora uit balans en kunnen deze vernietigen. Vaak zijn er ook minerale oliën en dierlijke vetten die de poriën verstoppen. Dit zijn de triggers voor de meest voorkomende huidproblemen, zelfs allergieën. Bam!!!

Nee bedankt!

zeggen we en we gingen op zoek en ontdekten voor ons alle prachtige, rijke plantaardige oliën en essences die de huid echt laten stralen, voeden en voorzien van effectieve actieve ingrediënten. En het mooiste is: de huid hervindt haar natuurlijke balans. Samen met natuurcosmetica experts hebben wij de PURE SKIN FOOD layering skincare ontwikkeld volgens de hoogste normen, want met minder nemen wij geen genoegen en u ook niet!

100% puur natuurlijke awesomeness

Zelfs biologisch is niet altijd biologisch en we willen alleen de beste kwaliteit biologische grondstoffen in onze producten! Het goede nieuws: we hebben ze gevonden, onze biologische superfoods voor de huid!

Onze eersteklas Toning Moisturizers zorgen voor vocht dat optimaal door de huid kan worden opgenomen. Geselecteerde, koudgeperste biologische plantaardige oliën garanderen het hoogste gehalte aan natuurlijke actieve ingrediënten, die onze huid diep van binnen voeden en het vocht afdichten. Samen versterken de vochtinbrengende crème en schoonheidsolie de lipidenlaag tegen de invloeden van het dagelijks leven en resulteren in combinatie in echte verse cosmetica gemaakt van de wonderstoffen van de natuur.

Wat u met deze twee producten kunt doen, leest u hier: 2 voor alles: 10+ mogelijke toepassingen

Deze 10 voordelen van gezichtsoliën en ons bio-layering verzorgingssysteem zullen u ook overtuigen!

  1. Olie op gezicht?!? Oh ja, laat de crème achter je, je huid zal blij zijn en niets missen! In tegenstelling tot crèmes bevatten de gezichtsoliën van PURE SKIN FOOD geen emulgatoren of chemische conserveringsmiddelen en bieden ze een geconcentreerde, effectieve verzorging van je huid.

  2. Zelfs een klein bedrag heeft een grote impact. Daarom zijn onze schoonheidsoliën extreem zuinig. Terwijl goedkope crèmes worden opgepompt met vulstoffen, gebruiken we alleen waardevolle, koudgeperste premium oliën van biologische kwaliteit, die je huid voorzien van de maximale hoeveelheid voedingsstoffen en actieve ingrediënten.

  3. Plantaardige gezichtsoliën dringen veel dieper in de huid dan crèmes en brengen de actieve ingrediënten in huidlagen waar ze beter kunnen worden opgenomen.

  4. De olie-reinigingsmethode wordt door cosmetica-experts aanbevolen voor alle huidtypes (ja, ook de vette huid!!!), omdat de olie de poriën effectief reinigt van vuil en bacteriën, de aanmaak van vet en talg reguleert en de genezing ondersteunt. Op deze manier wordt de natuurlijke balans van de huid hersteld.

  5. Essentiële vetzuren zijn onmisbaar in de gezichtsverzorging omdat ze zorgen voor de gezondheid van celmembranen en de vochtvoorziening van alle huidlagen. Ze worden "essentieel" genoemd omdat ons lichaam ze niet produceert, maar onze cellen hebben ze nodig om te functioneren. Oliën rijk aan essentiële vetzuren beschermen onze huid tegen beschadiging en maken deze zacht en soepel.

  6. Ontstekingen zijn de vijand van onze huid en de belangrijkste boosdoener bij veroudering. Plantaardige oliën uit zaden hebben een sterk ontstekingsremmend effect en vormen luchtdoorlatende lipidenbescherming tegen aanvallen van buitenaf. Ze versnellen ook het regeneratieproces.

  7. Naarmate we ouder worden, verliest onze huid zijn natuurlijke vochtbarrière. Een vochtarme huid zorgt ervoor dat fijne lijntjes dieper lijken. Gezichtsoliën zorgen voor hydratatie en oliën zoals arganolie, wilde roos of granaatappelzaadolie werken als een effectief anti-verouderingsmiddel.

  8. Het gebruik van gezichtsoliën tegen een vette huid klinkt misschien contraproductief, maar dat is het niet, want olie bindt olie en helpt de talg- en vetproductie te reguleren en de huid weer in haar natuurlijke balans te brengen. Het is belangrijk om te zorgen voor de toevoer van de juiste oliën en essentiële vetzuren, anders gaat de huid zichzelf overmatig produceren. De juiste gezichtsoliën reguleren de huideigen olieproductie, houden de poriën schoon en gaan bacteriën en ontstekingen tegen. Onze gezichtsolie voor de jonge en gemengde huid combineert hiervoor de meest effectieve oliën.

  9. Vermijd de gerimpelde make-uplook die in de loop van een lange dag kan ontstaan door een beetje gezichtsolie als foundation te gebruiken. De olie trekt diep in en zorgt voor de toevoer van vocht. Zo behoud je lang een frisse look.

  10. Veel plantaardige oliën hebben antioxiderende superkrachten. Planten maken zelf antioxidanten aan om ze te beschermen tegen invloeden van buitenaf en deze hebben een even positieve werking als vrije radicalenvangers voor onze huid. Laten we het gebruiken!

Wij raden daarbij aan

-10% Voucher voor jou!

Nieuwsbrief achtergrondafbeelding

− Nieuwsbrief −

Oh hey!

Wij zijn Pure Skin Food en willen jouw huid laten stralen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang
10% op uw volgende bestelling!

Door je te abonneren op de nieuwsbrief, ga je ermee akkoord dat we je gegevens verwerken in overeenstemming met ons privacybeleid.